sunnuntai 19. elokuuta 2007

Perjantai.


Shokoralla oli tänään taas koulua, joten heti aamusta hän tutustutti minut Late Lampaaseen. Laten kanssa meillä oli todella hauskaa yhdessä ja päivä menikin yhdessä hujauksessa Laten kanssa Shokoraa odotellessa kotiin.


Shokora päätti tutustuttaa minut ja Laten kirjahyllynsä saloihin. Kuulemma mittaamattoman arvokkaita nuo kirjat ovat, en kyllä ymmärtänyt ihan mitä hän sillä tarkoitti. Luin kuitenkin Laten kanssa ja kun Shokora tuli kotiin, hän luki meille kirjaa "Tansania". Siinä oli kuvia vaikka kuinka hurjista pedoista, mm. leijonista ja elefanteista! Se oli erittäin jännä kirja, tykkäsin siitä!



Sitten katsoimmekin minkälaisia kortteja Shokora oli tänään saanut. Aika paljon ja monta hienoa korttia! Minä olin kyllä hieman kateellinen, kun noin monta hienoa korttia Shokora sai...



Lohdutukseksi sain kuitenkin auttaa Shokoraa kirjoittamaan kortteja maailmalle! Meillä olikin todella hauskaa yhdessä, kun niitä kortteja kirjoittelimme. Ja huh!, mikä urakka niissä olikin. Mutta hauskaa se oli!



Illalla minua alkoikin jo kovin väsyttää ja kömmin hienoon prinsessa-vuoteeseen nukkumaan. Todella nopeasti tämäkin päivä meni!

Ei kommentteja: