sunnuntai 19. elokuuta 2007

Lauantain hurmaa.


Tämä "leppoisa" lauantai aloitettiin listauksella! :) Shokora kuulemma pitää asioiden listauksesta, joten päätinpä sitten listailla asioita hänen kanssaan. Postcrossingiin liittyvää, kirjallisuuteen liittyvää... Kaikenlaista me listasimme! Näin asiat kyllä pysyvät todella hyvin järjestyksessä, täytyy sanoa!


Iltapäivää vietin Laten kanssa, Shokoralle kun tuli vieras. ;) Shokora ei ehtinyt siinä sitten olla minun kanssani, joten Laten kanssa leikin iltapäivän. Reetta lähti mökille vanhempien mukana, joten hänen kanssaan en voinut leikkiä, ensi viikolla sitten ehdottomasti! Kun Shokoran vieras oli lähtenyt, kirjoitimme muutaman kortin ja sitten harjoitimme kalligrafiaa. Se oli ehdottomasti aikaa vievää ja rasittavaa puuhaa, mutta hauskaahan se oli, niin erilaista kuin tavallinen kirjoittaminen! Shokora kyllä valitti aika paljon, että hänellä ei ole oikeanlaisia tavaroita kalligrafiaan, vielä, mutta hyvin hän kyllä tuon kalligrafiatussinkin kanssa näytti pärjäävän...



Illalla kömmin taas tuohon ylelliseen prinsessa-vuoteeseen ja jäin innolla odottamaan, mitä keksittäisiin huomenna! Sunnuntaisinhan tapahtuu aina kaikkea kivaa, vai mitä?!

Ei kommentteja: