keskiviikko 29. elokuuta 2007

Loikoilua


Tänään olemme maanneet sängyssä ja loikoilleet. Tosin emäntä heräsi jo joskus aamuyöstä kuuntelemaan jotain urheilua, mutta minä vain käänsin kylkeä ja kaivauduin syvemmälle peiton alle. Kun täällä nuo nukkuvat kuulema lähes aina ikkuna auki. Onneksi siellä sängyssä on tilaa ja Karkki-nalle kaverina.
Päivemmällä emäntä sitten luki ja luki ja kuunteli radiota ja musiikkia ja luki ja taas luki, sängyssä maaten. Nukahtikin välillä ja silloin minä lähdin tutkimusmatkalle



ja plarasin noita kortteja. Siellä oli paljon kaikkea kivaa, ulkomailtakin ja eniten joulua, pääsiäistä ja kukkia. Taiteesta en oikein ymmärtänyt, mutta lasten kortit ovat kivoja, kun niissä on niin hauskoja juttuja. Yhtään sukulaista ei ollut. Possuja, lampaita, lintuja ja hevosia kyllä.


Ette voi uskoakaan: taas noita kukkia! Tuossa pitkässä ruukussa on 23 uutta tainta kasvamassa! Kävin vähän kävelyllä ruukussa ja ihan kuin olisi pellolla ollut. Tosin nuo heinät olivat jättiläisen heiniä.



Sitten emäntä istui vähän aikaa tietokoneella kirjoittelemassa ja minä menin keinumaan. Tuommoinen keinu löytyi lampusta roikkumasta. Se menee joskus parvekkeelle ja siinä poltetaan tuikkua. Mutta minulle se on hyvä keinu.



Illalla emännän tyttö kävi näyttämässä töistä tultuaan kaunista ruusukimppua, jonka oli saanut viimeisenä työpäivänään. Samalla mitattiin jotain käsimittoja, kun emäntä tekee noita lapasia hänelle. Mustat ovat jo valmiit ja nyt tehdään valkoiset ja sitten jonkun muun väriset. Yritin katsoa tarkoin vieressä ja oppia, että jos vaikka tekisin itselleni sorkkiset.

Nyt pitää mennä nukkumaan. Aamulla lähdemme kaupunkiin ja kirppuja tapaamaan torille.
Hyvää yötä!
*muuuuuuuhhh*




Ei kommentteja: