perjantai 17. elokuuta 2007

Hilma saapui Littoisiin.


Ja näin minä saavuin Littoisiin (keskiviikkona)! Matka oli huuuurjan pitkä sekä pimeä, mutta olinpa urhea lehmä, enkä pelännyt ollenkaan. Vihdoin kuitenkin näkyi valoa ja sieltähän sitten näkyikin jo ihmisiä. Shokora esitteli ensin itsensä ja sitten hieman kotiaan - myöhemmin sitten vasta kunnon esittely, kuulemma. Löysin itseni keittiön pöydältä (missä on kyllä kamala pöytäliina, jos oman mielipiteeni saan ilmaista) ja tutustuinkin parhaiten tuohon keittiöön.




Seuraavaksi tutustuinkin sitten Shokoran pikkusiskoon, Reettaan. Suloinen henkilö ja selvästi tunsin "sukulaisuutta" tuohon pieneen henkilöön (Shokora kutsuukin Reettaa possuksi). Illalla leikin sitten Reetan kanssa, kunhan ensin olimme katsoneet Serranon perheen. En kyllä ymmärtänyt siitä yhtään mitään, kun ne jotain siansaksaa (tai vuohensaksaa, kun Reettakaan ei ymmärtänyt siitä mitään) puhuivat enkä minä osaa vielä kauhean hyvin lukea. Viihdyttävää se silti oli.



Viimeiseksi pääsin tietokoneelle ruffailemaan (surffailemaan, Shokora sanoi kyllä tuosta). Siinä me sitten katseltiin lehmiä ja muita kiinnostavia asioita, kunnes Shokora päätyi jonnekin postcr... jonnekin sivuille jotain postikortteihin liittyvää katselemaan, niin minua ei enää kiinnostanut sellainen. Shokora laittoi minulle pedin valmiiksi ja niin menin nukkumaan odottaen seuraavaa päivää innolla!

Ei kommentteja: