maanantai 10. syyskuuta 2007

Viikonlopun kuulumisia

Hipheijaa! Viikonloppu meni mukavasti mökillä ja muuallakin. Perjantai-iltana ei tehty mitään ihmeellistä. Kiva mökki-ilta :) Lauantaina lähdettiin aamupäivällä Raumalle käymään. Piti ostaa lahja Miian serkkupojalle ja löydettiin hieno Harry Potter -legobussi. Olis ollut kiva päästä sillä ajelemaan, mutta en saanut koota sitä legobussia kun se tuli lahjaksi sille serkulle. Satoi vettäkin siellä Raumalla, kuten kuvasta näkyy.


Deegu eli lunnikoira nimeltään Deea oli meiän mukana Rauman reissulla, Poju jäi Miian anopille seuramieheksi. Deegu istui tai makaili Miian jaloissa koko reissun, se tykkää olla autossa jalkatilassa. Mäkin kokeilin jalkatilassa matkustusta, oli sielläkin ihan kivaa vaikken voinut maisemia katsella.


Lauantai-iltana katteltiin Suomi-Ruotsi maaottelua. Suomella meni ihan hyvin ja oli hauska katsella kaikkia erilaisia lajeja! Illalla oli taas saunomista, kuten perjantai-iltanakin. Ihan hulluja saunojia! Ennen nukkumaanmenoa katteltiin Simpsoneitankin pari jaksoa, hauskaa!

Sunnuntaina mentiin sitten Miian serkkujen luo. Ne asuu Miian mummolan lähellä, joten pääsin näkemään Miian mummolaakin. Siellä oli metsää ja peltoja. Oli tosi lämmintä kun aurinko paistoi, ihan kuin kesä! Heinäsirkat sirkuttelivat ja päätin ottaa vähän aikaa aurinkoakin. :)



Oli ihan kiva olla synttäri/nimpparijuhlissa ja syödä herkullisia ruokia. Toivottavasti pääsen pian taas synttäreille! Kotimatkalla ajeltiin maaseudun läpi, kaunista oli!


Ajettiin sellaisen strutsipaikankin ohi. Siellä oli pihalla iiiiiisoja strutseja ja niitten iiiisoja munia. Ja sitten niitten lintujen aitauksen vieressä oli peuroja syömässä! Hauska nähdä neljä peuraa syömispuuhissa! :)



Mökillä pääsin viettämään aikaan pupujussin kanssa. Se on tyttö nimeltään Pupsu, aika hupsu nimi. :) Syötiin vähän pellettiä yhdessä. Ei se vetänyt vertoja niille synttärijuhlaruoille, mutta ei se pahaakaan ollut.


Illalla taas saunottiin, tai noi muut saunoi. Katsottiin Suomi-Ruotsia, formulakisaa, Amazing Racea ja Big Brotheria. Oli sellanen telkkari-ilta.

Ammuu!

Ei kommentteja: