perjantai 7. syyskuuta 2007

Torstaisia ja perjantaisia kuulumisia

Heipähei taas! Eilen tehtiin päivällä taas töitä ja töitä. Ja katteltiin sivusilmällä Big Brother -talon sisuksiin. Miia on pahasti koukussa. ;) Kuvassa juuri suoritetaan viikkotehtävää, piti munkin katsoa miten sen suoritus meni. Mutta en kerro teille vielä, jos aiotte ottaa tuloksesta selvää tänä iltana. :)


Töiden parissa. Pidin huolta ettei kukaan vaan tullut sekoittamaan noita Miian tuotteita, kirjekuoria ja muita.


Sitten taas mentiin mökille töitten jälkeen. Pääsin tutkimaan herkkupusseja, siis jyrsijöille jostain nettikaupasta tilattuja kuivattuja hedelmiä ja marjoja. Tuli niin herkullisia tuoksuja, että teki mieli syödä noi kaikki!


Tutustuttiin Miian kanssa Villen tilaamaan hälytyslaitteeseen, joka asennetaan mökille sitten kun noi tyypit muuttaa sieltä pois. Pieneen tilaan sellanen hälytyslaite mahtuu, tollanen musta ufo.


Sitten tähän päivään. Käytiin koirien kanssa lenkillä aamupäivällä ja mentiin seikkailemaan Villen yrityksen varastoalueelle. Siellä oli kaikenlaista isoa ja kummaa. Mun oli pakko päästä istumaan hassun ruosteisen jutun päälle, en tiiä kyllä mikä toi on.


Tässä istuskelen jonkun ison putken päällä. Joku renkaan kaivo, tai kaivon rengas, tai jotain sellaista se oli. Noita oli tosi monen kokoisia siellä.


Ja tässä lisää varastoaluemaisemaa. En millään pysty muistamaan mitä kaikkea siellä olikaan, koitti Miia mua opettaa, mutta meni pää ihan pyörälle.


Sitten päätin kiivetä poseeraamaan nättien kukkien sekaan. Toi kukka roikkui ilmassa, joku apmpeli tai joku... Oli kiva katsella maisemia!


Ja menin istumaan pihalammen rannalle. Vähän hienoa kun on tollanen uimapaikka omalla pihalla. Siellä ui niitä samoja otuksia kuin siinä mökin lasilaatikossa. Kaloja, jotka oli rodultaan ruutanoita. Sitten siellä oli kultakaloja ja karppeja. Ne oli sellasia oransseja ja punaisia. Ja toi Poju koitti niitä metsästää, hahaa! Oli hauska katsoa kun se keskittyneesti katteli niitä kaloja ja koitti saada niitä kiinni. Ei saanut, eikä ole kuulemma koskaan saanut yhtään. Mutta yritteliäs poika!


Tällaista tähän mennessä. Seuraavaksi ollaan menossa puutarhahommiin ja sitten mökille. Huomenna mennään ehkä Turkuun, riippuu mistä roikkuu. Ja sunnuntaina Miian kummitytön synttäreille. Synttärit on kivoja!

Mökillä on kyllä mahdollista käyttää nettiä, mutta se yhteys on niin hidas, että en varmaan pysty kuvia laittamaan näytille. Joten jos ei musta kuulu ennen maanantaita, ei saa huolestua!

Kivaa viikonloppua kaikille ja ammmmuuuuu!

Ei kommentteja: