maanantai 3. syyskuuta 2007

Käsintekemistä


Sunnuntaina 02.09.2007

Radiossa huudettiin ihan kauheasti tänään, kun joku heitti jotain keppiä jonnekin kauas ja se oli kuulema ihan mieeeeeeelettömääään pitkä veto. En minä siitä mitään ymmärtänyt, hyppelin vain sängyllä korttien joukossa, joita emäntä oli lajitellut sänkynsä päälle pinoihin. Kyllä sekin hihkui välillä, mutta vain sen takia, kun löysi ihkuja kortteja. :)


Illalla leivottiin appelsiinikolmioita. Minäkin sain voidella niitä munalla ja ripotella raesokeria pinnalle. Uunissa ne nousivat hienosti ja vahdin vieressä, etteivät ne vain pala. Tässä ne ovat jo jäähtyneet ja pääsen maistamaan.




Ette arvaakaan, mitä muuta tehtiin? Ensin tutkin emännän uusia värejä siitä kirjasta, joka ei olekaan kirja ja sitten sain korvikset!!! Katsokaa kuinka ne kiiltävät! Piti heti kokeilla, miltä ne näyttävät hienon hattuni kanssa ja yritin peilata ämpärin laidasta kuvajaista.


Sitten emäntä istui keinutuolissaan ja teki yhdet lapaset valmiiksi (taas!) ja aloitti sitten sukkia johonkin sukkasatoon. Se on kuulema joku blogilaisten yhteistempaus. Oikeasti nuo sukat menevät emännän tyttärelle ja ne ylimääräiset, joita tehdään langanlopuista, viedään joululahjoiksi perhekotiin. Perhekoti... eikös kodissa aina asu perhe?

Yön leikin salaa pehmojen kanssa, kun isäntäväki nukkui, mutta ei kerrota siitä kelleen. ;)


Maanantaina 03.09.2007 klo 12.20


Nyt on aika vaihtaa taas maisemaa. Passi on leimattu ja lähtöaikaa vailla. Postin, siis Itellan, jakeluauto hakee minut ja muut lähetykset postista klo 17 ja silloin matkani jatkuu. Ensin menen Lahteen ja kenties käyn Vantaalla kääntymässä ja yöllä matkustan kohti Kauttuaa.
Lähteminen on aina haikeaa, mutta on kivaa silti nähdä aina uusia paikkoja, ihmisiä, eläimiä, pehmoja yms.


Tässä olen nyt lähtövalmiina päivänokosten jälkeen, jotka otin emännän kännynojatuolissa.

Huomiseen! (kai...)
*muuuuuh*


Ei kommentteja: