torstai 29. marraskuuta 2007

Tiistai, keskiviikko, torstai 27-29.11.2007

Emäntä on ollunna vähän laiskalla päällä, eikä olla hirveästi oltu liikkeellä.. postilaatikolla on tosin käyty ihan joka päivä..


Pakkasetkin on ollu aika kovat.. joten uuniakin lämmiteltiin.. ja takkaa, ja saunaa..



Ulkona käytiin katsoon lasten leikkimökkiä.. se ei ollu vielä sisältä ihan valmis.. Viivin ja Juuson vaari ja vaarin kaveri sitä on kuulemma rakennellu.. Ja Sansku ja tämä tämänhetkinen isäntäni ovat sitten maalanneet..



Jo vain.. me käytiin sitten Ruotsissakin.. ja olihan siellä ainakin tuo IKEA, joka kuulemma kiinnostaa aika monia ihmisiä.. No minä vaan en siellä pihalla kovin montaa autoa nähnyt.. mutta Sansku selitti, että ne nukkuvat tuolla Ruotsissa pidempään kuin me täällä suomessa..




Täällä Suomen ja Ruotsin rajalla on kuulemma monia erikoisia juttuja.. Rautatie on kuulemma ainoa joka menee Suomesta Ruotsiin ja sitten nämä postilaatikot.. Missään muualla Suomessa ei ole Ruotsin postin laatikkoa.. mutta tässä ne viihtyvät hyvin vierekkäin..
...Ja ammukin istuskelee tuolla Ruotsalaisten laatikon päällä..


Tullista ei nyt saatu kuvia.. kun siinä on kuulemma tietyöt meneillään ja kiertotiet joka suuntaan.. Sansku sanoi että on paras olla menemättä Ammuilemaan sinne..

Tämä kuva oli muuten väliltä, kun kaupunkia kohti ajeltiin.. Kilpisjärvellekin on vielä matkaa..


Nyt Tämä Hilma Ammu lähtee lasten kanssa iltapalalle ja sitten nukkumaan!

Ei kommentteja: