tiistai 6. marraskuuta 2007

Hilma matkalla Kiinaan!

Valtava matkakuume iski. Lentomatka on vähän pelottava ja Kiina on kovin kaukana. Onneksi siellä on sentään mukavat ihmiset odottamassa. Täällä Iso-tädin luona on paljon kavereita, joista en vielä ole kertonut. Tuossa kuvassa me yhdessä köllötellään rentoutumislepokasassa. Puput lohduttivat, kun sanoin että pitkä matka pelottaa. Moni niitten kaveri on jo matkustanut ihan yhtä kauas ja vielä kauemmaksikin.
Kaikista mukavinta on, että kaikki nuo pupukaverit lähtevät myös matkalle. Niitten ammatti on apupupu. Ja ne matkustavat kaikkialle maailmassa, missä on lapsia pulassa. Jos vaikka on tulva vienyt talon, niin tuommoinen apupupu menee lohduttamaan. Punainen Risti vie pupuja joka puolelle, riisialueille sanoi Iso-täti. Täällä Iso-tädin luona ne ovat odottamassa kyytiä Punaisen Ristin keräilypaikkaan ja sieltä ne sitten lentävät ympäri maailman.

Eilen illalla laitettiin minun laukkuni kuntoon. Lypsyämpäri ja takki on mukana ja passi. Kovin paljon matkatavaroita ei matkakuoreen mahdu. Tuossa kuvassa minä kurkistan sieltä postikortti kainalossa. Kun pari postikorttia pitää olla viemisinä uuteen paikkaan.
Jännittää kauanko matkani kestää! Toivottavasti nähdään taas pian!

Iso-täti jatkaa: Tänään vein Hilman Lielahden postiin Tampereelle ja sieltä matka jatkuu Kiinaan. Aika haikeata oli pikku ammua sinne jättää. Nyt vain odotellaan, koska Hilma kertoo lisää seikkailuistaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää ja turvallista matkaa, Hilma!

Anonyymi kirjoitti...

Miten menee siellä Kiinassa?

Anonyymi kirjoitti...

Hilma hei, kuulumisia, kiitos! Vai ovatko koirat napanneet sinut suuhunsa siellä kaukana? *huih*

Anonyymi kirjoitti...

Onnea nimipäivänä! :)