perjantai 7. joulukuuta 2007

Maanantai jatkuu..

Maanantaina lähdettiin sitten kun vieraat lähti niin sinne ISOlle Kärkkäiselle Ylivieskaan! Me otettiin Viivi mukaan ja Juuso ja mummu jäivät lumitöihin, ja oli ne käyneet kelkkailemassakin..
Sansku vähän valittelee tätä Ammun vaaleaa nassua, kun se pimentää aina muun kuvan.. Mutta tässä kuitenkin kuvaa siitä Kärkkäisen pihalta..


Muutamat jouluvalot me tuolta ostettiin Viivi sai valita "lastenhuoneen" valot ja osti sellaisen punertavan tähden ja Sansku osti pihalle semmoset kivat "ledit" :) Muutama joululahjakin saatiin ostettua samalla reissulla.. Ja niin, haettiin patterit niihin autonavaimiin!
Ylivieskasta tullessa jouduttiin sitten kolaripaikalle.. se oli sattunut ihan justiinsa ja jouduttiin oottelemaan että alkoivat ohjata liikennettä.. Oli siinä Ambulansseja ja paloautot ja poliisiautot, kaikki samassa sumassa.. Onneksi kenellekään ei ollut hirveän pahasti käynyt.. Onneksi!

Postiautokin haki just postia siitä kaupan pihalta kun palailtiin vieskaan.. Mutta ei me ujoina uskallettu tämän lähemmäksi mennä..


Sitten mentiin katsomaan niitä rappusia, joiden siis pitäis tulla Sanskulaan.. Että pääsis alakerrasta yläkertaan.. no ne oli vielä tässä vaiheessa..


Minäkin siinä sitten vähän sorvia pyörittelin, kun ajattelin että Ammun avulla ne vois valmistua nopeammin.. Mutta ei se puuseppä ottanut Hilmaa sinne töihin..

Ei kommentteja: